Veldwerkgroep - Activiteitenpagina

 

Ga mee !

De Veldwerkgroep organiseert tal van activiteiten. Op deze pagina geven wij steeds een zo actueel mogelijk overzicht van onze plannen. Per activiteit worden een beschrijving en de wijze van aanmelden aangegeven. Hou deze pagina dus in de gaten om op de hoogte te blijven! Voor vragen kun je ons mailen veldwerkgroep@zoogdiervereniging.nl


 

Najaars kamp  -  Muizenonderzoek Gagelpolder

3 - 5 november 2017

 

In het eerste weekend van November organiseert de Veldwerkgroep van de Zoogdiervereniging samen met  Zoogdieren Utrecht (ZOUT) een muizenonderzoek in de Gagelpolder in Utrecht.

Wanneer:           Vrijdag 3 november vanaf 21:00 uur t/m zondag 5 november 16:00 uur

Onderkomen:   Onder voorbehoud, we zijn nog steeds op zoek naar een locatie om met een groep te overnachten in de buurt van de Gagelpolder, wie ons hiermee kan helpen horen we graag.

Deelname:         Deelname is voor zowel leden als niet-leden van de Zoogdiervereniging. Het volledige weekend, inclusief avondmaaltijd en ontbijt/lunch op zaterdag en zondag zal in het totaal € 35,- per persoon kosten (onder voorbehoud van locatie).

                          Kan je niet het hele weekend verblijven maar wil je toch aansluiten? Dat kan ook, geef het aan ons door bij opgave! De totale kosten voor een dagdeel zijn dan € 8,- p/p.

Opgave:              E-mail ons via veldwerkgroep@zoogdiervereniging.nl

Het muizenonderzoek zal met inloopvallen uitgevoerd worden, we gaan inventariseren welke muizensoorten er in de polder voorkomen. Iedere 8 uur zullen we de vallen controleren en zo nodig verversen. Deze rondes zijn om 7:00 uur, 15:00 uur en 23:00 uur waarbij de ochtend en avondrondes naar verwachting de grootste kans geeft op vangsten.

 

De kleine lettertjes 

Op alle activiteiten is het Huishoudelijk reglement van de Veldwerkgroep van toepassing. Deelname aan activiteiten van de veldwerkgroep is op eigen risico. Bij de prijs zijn (indien van toepassing) inbegrepen de kosten voor overnachting, eten en drinken, eventuele vergunningen en deelname aan diverse veldactiviteiten. Bij annulering  na 1 juni worden de slaapkosten  in rekening gebracht. Deelnemers moeten zelf voor vervoer van en naar de activiteit zorgen en dienen de benodigde verzekeringen zelf te hebben afgesloten (onder andere een reis- en/of bagageverzekering en een ziektekostenverzekering). Deelname aan activiteiten waarbij vleermuizen worden gehanteerd is uitsluitend mogelijk voor personen die recent zijn ingeënt tegen rabiës. Huisdieren zijn tijdens alle activiteiten niet toegestaan (ook niet als het zoogdieren zijn). Minimale leeftijd van de deelnemers: 18 jaar. Door je op te geven voor een activiteit verklaar je akkoord te zijn met deze voorwaarden.
 

 

Andere pagina's van de Veldwerkgroep:
Intro - Activiteiten - Zomerkamp - Materiaal - Publicaties - DatabasesCamera - English  - Français