Inschrijving Zeezoogdierdagen 10 en 11 februari 2018 open

12 januari 2018

De Werkgroep Zeezoogdieren WZZ van de Zoogdiervereniging organiseert op 10 en 11 februarii 2018 de Zeezoogdierdagen in samenwerking met Zeehondencentrum Pieterburen en de Rijksuniversiteit Groningen in de provincie Groningen.

Deze zeezoogdierdagen zijn gratis en bedoeld voor elke zeezoogdierliefhebber: van reiziger en amateur tot professional!!

Zaterdag 10 februari 2018 in Haren (Gr)

Er zijn lezingen over diverse onderwerpen, waaronder zeezoogdieren in het noordpoolgebied en natuurlijk het nieuwste onderzoek aan zeehonden. Verder is er een zeezoogdiermarkt met boekverkoop, reisorganisaties, natuurbeschermingsorganisaties, Wereldnatuurfonds, Zeehondencentrum Pieterburen, en Rijksuniversiteit Groningen. Verder kan men foto’s en posters bekijken. En praten met de makers over hun reizen en onderzoek. 

Zondag 11 februari 2018 in Zeehondencentrum Pieterburen

Altijd al de ontleding van een zeehond hebben willen bijwonen? Dan is dit je kans. De “vets” en “biologen” van het Zeehondencentrum snijden in een dode zeehond en leggen tegelijk van alles uit over de bijzondere aanpassingen van deze dieren. Ook wordt ingegaan op het achterhalen van de  doodsoorzaak. Verder kan men een praatje bijwonen over veranderenden perspectieven in de zeehondenopvang en natuurlijk kan men ook een kijkje achter de schermen nemen van dit zeehondenziekenhuis.

Deelnemen is gratis maar aanmelden is verplicht!!! 

Ga voor meer informatie op en aanmelding naar:

Internet: http://zeezoogdierdag.werkgroepzeezoogdieren.nl

Facebook: https://www.facebook.com/zeezoogdieren